Marcel Ciolacu: Guvernul PNL acționează nedemocratic și neconstituțional

În mesajul de Ziua Constituției, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că guvernul liberal acţionează în mod nedemocratic şi neconstituţional atunci când declară că îşi angajează răspunderea pe proiecte de lege extrem de importante.

Adăugat: 8 Decembrie 2019
Ultima actualizare:8 Decembrie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților.Sursa: facebook.com/CiolacuMarcel/photos
trimite pe mail

Legea fundamentală a statului reprezintă mai mult decât o simplă şi formală afirmare de principii, ea asigură echilibrul democratic şi garantează drepturile şi libertăţile cetăţenilor, scrie pe Facebook preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, astăzi, de Ziua Constituţiei.

El afirmă că guvernul liberal acţionează în mod nedemocratic şi neconstituţional atunci când declară că îşi angajează răspunderea pe proiecte de lege extrem de importante, precum Bugetul de stat sau altele aflate deja în dezbatere parlamentară.

Marcel Ciolacu anunţă că se va opune încercărilor executivului de a-şi aroga competenţe pe care nu le are şi de a se substitui parlamentului.

În aceeaşi postare, liderul social democrat precizează că formaţiunea sa va sesiza orice conflict de neconstituţionalitate înainte de a depune o eventuală moţiune de cenzură.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
8 Decembrie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza