Marcel Ciolacu, amendat pentru încălcarea prevederilor privind distanţarea socială

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost amendat pentru încălcarea prevederilor privind distanţarea socială .

Adăugat: 25 Octombrie 2020
Ultima actualizare:25 Octombrie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Marcel Ciolacu, președintele PSD
trimite pe mail

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost amendat pentru încălcarea prevederilor privind distanţarea socială după ce a fost surprins ieri seară la o masă dintr-un restaurant din staţiunea Sărata Monteoru, alături de mai multe persoane.

Anunţul a fost făcut astăzi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Georgian Drăgan.

El a declarat că, în urma sesizărilor şi imaginilor difuzate în spaţiul public, mai mulţi poliţişti din judeţul Buzău s-au deplasat pentru verificări în zonă şi au constatat că persoanele prezente în local nu respectau prevederile legale.

Georgian Drăgan: Au fost efectuate verificări, în urma cărora au fost identificate toate persoanele care apar în imaginile din spaţiul public, acestea fiind sancţionate contravenţional. De asemenea, reprezentantul operatorului economic a fost sancţionat pentru neluarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. Cuantumul total al sancţiunilor este de 21.000. Fac precizarea că localitatea respectivă se află în scenariul verde, aşadar operatorii economici pot desfăşura activităţi economice cu respectarea normelor sanitare generale de protecţie. Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale în ceea ce priveşte numărul total de persoane care se pot afla la aceeaşi masă, respectiv şase.

Marcel Ciolacu a reacţionat pe o reţea de socializare unde a precizat că va plăti amenda şi că a transmis poliţiei toate datele celor care au fost la masă.

Pe de altă parte, liderul social-democrat îi acuză pe reprezentanţii puterii că folosesc poliţia în scopuri politice, nefiind organizată, spune el, nicio conferinţă de presă când membrii Guvernului au fost surprinşi într-o situaţie similară.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
25 Octombrie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza