MApN comunică identitatea victimelor accidentului rutier din judeţul Argeş

Un camion cu militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte s-a răsturnat în afara carosabilului în apropiere de localitatea Valea Urdei.

Adăugat: 30 Iunie 2017
Ultima actualizare:30 Iunie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Trei militari şi-au pierdut viaţa în urma accidentului produs aseară, în apropiere de localitatea Valea Urdei din judeţul Argeş.

Camionul în care se aflau alături de zece colegi din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte s-a răsturnat în afara carosabilului.

Acesta era ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare, care se deplasau dinspre poligonul Cincu, unde efectuaseră un exerciţiu, spre garnizoana din Câmpulung Muscel. Ministerul Apărării anunţă într-un comunicat că militarii decedaţi sunt: plutonierul-major Mihai Ionuţ Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană şi caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader.

Primii doi executaseră misiuni în Afganistan.

Militarii răniţi sunt în stare stabilă şi sunt internaţi în spitale militare.

Doi se află în îngrijirea medicilor de la Spitalul Militar de Urgenţă "Regina Maria" din Braşov, unul la Spitalul Militar de Urgenţă "Dr. Ion Jianu" din Piteşti, iar ceilalţi şase sunt transferaţi în această noapte către Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davilla" din Bucureşti.

Astăzi, la ora 8:30, vor fi organizate în unităţile militare din ţară ceremonii de comemorare a militarilor decedaţi în tragicul accident.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
30 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza