MApN a dispus măsuri de întărire a serviciilor de pază la toate unităţile militare

MApN a dispus măsuri de întărire a serviciilor de pază la toate unităţile militare, după ce un bărbat mascat a furat arma şi muniţia unui soldat.

Adăugat: 20 Martie 2022
Ultima actualizare:20 Martie 2022

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Bărbatul mascat care a agresat aseară un militar şi i-a luat arma şi muniţia nu a fost identificat şi prins încă. Forţele de ordine sunt în alertă de aseară în judeţul Constanţa.

Au organizat razii şi filtre în mai multe localităţi, după ce individul înarmat cu o armă albă şi purtând cagulă a intrat în perimetrul Centrului 110 Comunicaţii şi Informaţii al Forţelor Navale din Mamaia Sat.

Potrivit Ministerului Apărării, militarul atacat a opus rezistenţă, dar agresorul a reuşit totuşi să-i ia pistolul mitralieră şi încărcătorul cu 30 de cartuşe.

S-a dat imediat alertă generală, iar conducerea MApN a dispus de urgenţă, la nivelul tuturor unităţilor militare, măsuri pentru întărirea serviciilor de pază.

Operaţiunea de căutare continuă, iar Parchetul Militar şi Poliţia au deschis o anchetă, mai transmite corespondentul Radio România Actualităţi, Sorin Cealera.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
20 Martie 2022


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza