Mandatul PNL la consultările politice: dizolvarea Parlamentului şi alegeri anticipate

Copreşedinţii liberali Alina Gorghiu şi Vlasile Blaga cer în continuare alegeri anticipate. Este mandatul cu care PNL va merge la Palatul Cotroceni.

Adăugat: 5 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:5 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: alina Gorghiu şi Vasile Blaga, copreşedinţii PNL
trimite pe mail

Liberalii vor merge astăzi la consultările de la Cotroceni cu mandatul de a cere dizolvarea Parlamentului şi alegeri anticipate.

Anunţul a fost făcut  într-o conferinţă de presă, de copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

Copreşedintele liberal, Alina Gorghiu, le-a cerut social-democraţilor să se repoziţioneze faţă de necesitatea organizării unor alegeri anticipate.

"Categoric mesajul nostru de alegeri anticipate se suprapune peste nevoia de a avea un parlament mai curat, o clasă politică reformată, o structură parlamentară mult mai suplă care să facă eficientă activitatea legislativă şi blocarea anticipatelor, credem noi, sub diverse pretexte de către PSD ar însemna faptul că se refuză schimbarea pe care e neimportant dacă PNL o cere, dar credem noi că este important că societatea românească o cere", a spus Gorghiu într-o conferinţă de presă.

AUDIO Alina Gorghiu, copreşedinte PNL

 

Din delegaţia PNL care va merge la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis vor face parte cei doi copreşedinţi Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, dar şi preşedintele de onoare al liberalilor, Mircea Ionescu Quintus.Autor:
Alexandra Cristea
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
5 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza