MAI: Se acționează pentru deblocarea a 24 de oameni rămaşi în autoturisme

În judeţul Constanţa, cel mai afectat de ninsoare şi viscol, mai sunt nealimentate cu energie electrică 11 localităţi şi parţial două.

Adăugat: 11 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:11 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

În 29 de localităţi din patru judeţe se înregistrează avarii la reţeaua de alimentare cu energie electrică - anunţă Ministerul de Interne.

Sunt afectaţi în total peste 13.500 de consumatori.

În judeţul Constanţa, cel mai afectat de ninsoare şi viscol, mai sunt nealimentate cu energie electrică 11 localităţi şi parţial două.

În Brăila mai sunt afectate aproximativ 900 de persoane dintr-o singură comună.

Tot în Brăila, o echipă ISU însoţită de un vehicul cu şenile intervin pentru o femeie în vârstă cu probleme medicale, la Urleasca.

Aproximativ 200 de persoane din mai multe localităţi din judeţului Prahova, nu au la această oră energie electrică din cauza viscolului şi a zăpezii.

În Buzău, responsabilii medicale au solicitat ca zece femei în ultima lună de sărcină şi 56 de persoane care au nevoie de dializă să fie internate în spital.

În Iaşi, peste 100 de persoane caută pe câmp un tânăr dispărut în timpul viscolului, transmit corespondenţii RRA.

Ministerul de Interne mai anunţă că la această oră se acţionează pentru deblocarea a 24 de oameni rămaşi în autoturisme în judeţele Ialomiţa şi Constanţa.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
11 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza