MAI: Nu au fost înregistrate incidente majore în timpul procesului electoral

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, nu au fost înregistrate până acum incidente majore în timpul procesului electoral.

Adăugat: 6 Octombrie 2018
Ultima actualizare:6 Octombrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Monica Dajbog
trimite pe mail

Potrivit Ministerului de Interne, au fost înregistrate douăsprezece sesizări de posibile infracţiuni sau contravenţii legate de desfăşurarea referendumului pentru revizuirea Constituţiei.

Purtătoarea de cuvânt a MAI, comisarul şef Monica Dajbog, a mai declarat că poliţiştii au soluţionat unele situaţii de tulburare a liniştii publice, una dintre ele la Piteşti.

Totodată, în judeţul Caraş-Severin, poliţistul care făcea parte din dispozitivul de pază al unei secţii de votare a observat un bărbat care avea asupra sa un pistol cu bile de cauciuc şi care se pregătea să intre în secţie.

Bărbatul a fost condus la subunitatea de poliţie, unde s-a stabilit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost sancţionat contravenţional.

Potrivit reporterului RRA, Daniela Mănuţă, dintre cele 674 de persoane cu drept de vot din centrele de reţinere şi arest preventiv ale Poliţiei Române au formulat cerere pentru a vota cu urna specială 513.

Până la ora 12:00 votaseră 219 dintre acestea.

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne vor verifica în continuare toate sesizările privind posibile încălcări ale legii.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Octombrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza