MAI a alocat prefecturilor banii pentru organizarea alegerilor parlamentare

Ministerul Afacerilor Interne, a alocat joi prefecturilor sumele de bani necesare pentru a derula toate etapele în campania de pregătire a alegerilor parlamentare, a anunţat ministrul de resort, Dragoş Tudorache.

Adăugat: 15 Septembrie 2016
Ultima actualizare:15 Septembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Dragoş Tudorache, ministrul de Interne
trimite pe mail

În opinia sa, prioritatea prefecturilor trebuie să fie derularea achiziţiilor pentru tipărirea buletinelor de vot.

Demnitarul a mai declarat că în următoarea perioadă va propune reînfiinţarea unei funcţii în Ministerul de Interne care să contribuie la gestionarea eficientă a pregătirilor pentru alegeri. 

"Tot în această săptămână, cel târziu la începutul săptămânii viitoare voi face şi o propunere domnului prim-ministru pentru numirea unui secretar de stat pe relaţia cu prefecturile, o funcţie care a fost vacantă de mai mult timp şi care este esenţială în pregătirea alegerilor. Sper eu ca până luni cel târziu această numire să aibă loc, tocmai pentru a avea ceea ce numeam săptămâna trecută un mic centru de comandă la nivelul Ministerului de Interne, pentru a ţine în mână foarte bine toate aspectele care ţin de pregătirea alegerilor", a spus Dragoş Tudorache, azi la  conferinţa de presă organizată astăzi de Ministrul de Interne.Autor:
Daniela Mănuţă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
15 Septembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza