MAE pune la dispoziţie 800 de persoane pentru secţiile de vot din străinătate

MAE va completa birourile electorale din străinătate cu personal suplimentar pentru votul din turul II al alegerilor prezidenţiale, programat la 16 noiembrie.

Adăugat: 10 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:10 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Români la o secţie de vot din Italia. Fotografie de Elena Postelnicu
trimite pe mail

Ministerul Afacerilor Externe  a pus la dispoziţie aproximativ 800 de persoane pentru desfăşurarea celui de-al doilea tur de scrutin, se arată într-un comunicat de presă.

"Ministerul Afacerilor Externe informează că, în baza articolului 2 al deciziei Biroului Electoral Central/ BEC nr. 125D din 04.11.2014 privind unele măsuri pentru buna organizare şi desfăşurare al celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Preşedintelui României din 2014 la secţiile de votare din străinătate, a transmis, în termenul prevăzut de decizia menţionată, Biroului Electoral nr. 48 pentru secţiile de votare din străinătate/ BE48SVS lista cu propuneri de personal, pentru completarea birourilor electorale ale secţiilor de votare din străinătate", se arată în comunicat.

Biroul Electoral nr. 48 pentru secţiile de votare din străinătate urmează să decidă completarea birourilor electorale cu personalul necesar.

"În acest sens, MAE a pus la dispoziţie aproximativ 800 de persoane, atât din cadrul centralei MAE, cât şi al misiunilor diplomatice şi consulare, urmând ca BE48SVS să decidă completarea birourilor electorale cu personalul necesar, acolo unde va fi cazul, cu prioritate prin implicarea personalului MAE din serviciul exterior", se mai arată în comunicatul citat.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
10 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza