MAE: Doi cetăţeni români, decedaţi în atentatele de la Paris

Ministerul Afacerilor Externe anunţă cu profund regret că decesul a doi cetăteni români, în atacurile produse în cursul nopţii trecute în capitala Franţei, a fost confirmat de autorităţile franceze.

Adăugat: 14 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:14 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministerul informează ca Ambasada României la Paris este în legatură cu familiile acestora şi le va acorda asistenţă consulară necesară.

"Aşa cum MAE a informat anterior, un cetăţean român a fost rănit uşor în atacurile survenite în cursul nopţii în capitala Franţei. Persoana în cauza a primit îngrijiri la un spital din Paris şi, în cursul dimineţii, a fost externată.

Totodată, MAE reiterează că cetăţeanul român Andrei Marian Mihai nu a fost rănit în atacurile de la Paris. Acesta a confirmat direct unui reprezentant MAE că informaţiile apărute pe contul său de Facebook au fost postate de alte persoane şi nu sunt veridice.

Până la această oră, la nivelul Ministerului de Externe nu există alte semnalări de cazuri de cetăţeni români care ar fi putut fi răniţi sau decedaţi în atacurile de la Paris. MAE menţine permanent legătura cu autorităţile franceze competente", precizează MAE în comunicatul de presă.

AICI Comunicatul integralAutor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Carmen Gavrilă
Adăugat:
14 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza