MAE condamnă în termeni fermi atacul terorist din Turcia

MAE precizează că astfel de acte îndreptate împotriva oamenilor nevinovați, precum cel din Gaziantep, Turcia, sunt incalificabile şi transmite condoleanţe familiilor victimelor.

Adăugat: 21 August 2016
Ultima actualizare:21 August 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministerul roman de Externe condamnă în termenii cei mai fermi atacul terorist care a avut loc aseara, în Gaziantep, Turcia, soldat cu pierderi de vieți omenești şi numeroşi răniţi.

MAE precizeaza intr-un comunicat ca astfel de acte îndreptate împotriva oamenilor nevinovați sunt incalificabile si transmite condoleanţe familiilor victimelor.

"Astfel de acte îndreptate împotriva oamenilor nevinovaţi sunt incalificabile. MAE transmite condoleanţe familiilor victimelor acestui act de o violenţă extremă şi exprimă întreaga solidaritate cu poporul turc", precizează comunicatul MAE.

Numărul persoanelor ucise în atacului terorist cu bombă care a avut loc aseară în Turcia a crescut la 50,  au anunţat autorităţile locale, citate de France Presse.

Bilanţul precedent era de 30 de morţi şi aproape 100 de răniţi.

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a estimat azi dimineaţă că organizaţia DAESH este probabil responsabilă de atac. Autor:
Carmen Gavrilă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
21 August 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza