MAE condamnă "ferm" atacul terorist de la Kabul

Ministerul Afacerilor Externe condamnă "ferm" atacul terorist de sâmbătă de la Kabul, soldat cu numeroase victime, se arată într-un comunicat al MAE

Adăugat: 28 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:28 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministerul de Externe condamnă "ferm" atacul terorist de ieri de la Kabul, soldat cu peste o sută de morţi şi 235 de răniţi.

Sursa citată îşi exprimă solidaritatea faţă de autorităţile şi poporul afgan şi reafirmă angajamentul României de a sprijini combaterea terorismului internaţional. France Presse aminteşte că astăzi este zi de doliu naţional în Afganistan, în memoria victimelor atacului cu o ambulanţă-capcană, revendicat de talibani.

"Ministerul Afacerilor Externe îşi exprimă întreaga solidaritate faţă de autorităţile afghane şi poporul afghan şi transmite condoleanţe familiilor victimelor şi exprimă întreaga speranţă pentru recuperarea rapidă a persoanelor rănite. MAE reafirmă angajamentul ferm al României de a sprijini combaterea terorismului internaţional, care reprezintă un atentat inadmisibil la adresa vieţii unor persoane nevinovate", se arată în comunicat.

Bilanţul atentatului cu ambulanţă-capcană, comis sâmbătă în centrul Kabulului, a ajuns la 103 morţi şi 235 de răniţi, printre care se numără şi mulţi poliţişti, a anunţat duminică ministrul de Interne Wais Barmak, relatează AFP, Reuters şi DPA, citate de Agerpres.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
28 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza