MAE anunţă grevă feroviară pe teritoriul Belgiei

Ministerul de Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează, sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Belgiei, că în zilele de 6 şi 7 ianuarie lucrătorii feroviari din Bruxelles şi din sudul ţării se vor afla în grevă.

Adăugat: 4 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:4 Ianuarie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

MAE avertizează într-un comunicat că acţiunea ar putea provoca perturbări ale traficului feroviar şi în restul ţării şi recomandă călătorilor să ia în calcul variante alternative.

"Greva la care nu s-au raliat feroviarii flamanzi va începe marți, 5 ianuarie 2016, la ora locală 22:00. Deşi vor intra în grevă doar lucrătorii feroviari din capitala Bruxelles şi din sudul ţării, dată fiind interconectarea reţelei feroviare belgiene, acţiunea din 6-7 ianuarie 2016 poate provoca perturbări ale traficului feroviar şi în restul ţării, motiv pentru care călătorii sunt sfătuiţi să ia în calcul variante alternative pentru deplasare", precizează comunicatul.

Ministerul de Externe aminteşte că românii care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

AICI Comunicatul integralAutor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
4 Ianuarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza