MAE anunţă decesul unui român în atacul de la Nisa

Ministerul Afacerilor Externe exprimă profundul regret pentru decesul unui cetățean român în urma atacului de la Nisa.

Adăugat: 19 Iulie 2016
Ultima actualizare:19 Iulie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministerul Afacerilor Externe anunță cu profund regret decesul unui cetățean român în urma atacului de la Nisa, membru al familiei dată dispărută anterior.

Autoritățile franceze au confirmat decesul.

Procedura de identificare a corpului neînsuflețit al victimei de cetățenie română, efectuată de către autoritățile franceze, s-a finalizat în urmă cu puțin timp, cu sprijinul autorităților române.

Reamintim că minorul și mama sa au fost identificați printre răniți, aflându-se internați în două spitale din Nisa.

Starea lor de sănătate evoluează pozitiv.

În prezent, reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia, precum și consulul onorific la Nisa, se află alături de familia cetățeanului român decedat, acordând în continuare sprijinul necesar, se arată într-un comunicat de presă al MAE.

De asemenea, reprezentanții ambasadei României la Paris și ai Consulatului General al României la Marsilia mențin legătura permanentă cu Celula de Criză instituită de autoritățile franceze.

MAE anunţase puţin mai devreme, tot astăzi, că informaţiile vehiculate ieri pe mediile de socializare privind dispariţia altor doi cetăţeni români în urma atacului de la Nisa nu se confirmă.

Cei doi nu se aflau în zona respectivă în momentul producerii atacului şi nu figurează în evidenţele autorităţilor franceze printre victimele atentatului.

Ambasada României la Paris verifică dacă un alt cetăţean român, despre care s-a afirmat pe reţelele de socializare că ar fi dispărut după atacul de la Nisa, se numără printre victime.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
19 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza