Macovei a depus actele pentru înființarea Partidului M 10

Europarlamentarul Monica Macovei a anunţat, într-o conferinţă de presă, că miercuri au fost depuse la Tribunalul Bucureşti actele de înregistrare a Partidului M10.

Adăugat: 3 Iunie 2015
Ultima actualizare:3 Iunie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Monica Macovei
trimite pe mail

Europarlamentarul Monica Macovei, împreună cu un grup de iniţiativă, a semnat actele de înfiinţare a Partidului M 10, care au fost depuse astăzi la Tribunalul Bucureşti.

"Astăzi am depus la Tribunalul București documentele pentru înregistrarea Partidului M10. Am depus circa 230 de liste cu membrii fondatori, potrivit noii legi, dar trebuie să știți că avem și 25.000 de semnături strânse pe baza legii vechi, ceea ce înseamnă că avem o mare susținere publică", a spus Monica Macovei.

Partidul M 10 îşi propune să facă o altfel de politică, orientată spre nevoile cetăţenilor.

"Hai să mai încercăm o dată cu toţii şi veniţi la M 10, pentru că M 10 este singura salvare pe care o avem astăzi în România, împotriva clasei politice corupte, inconştiente şi pe care nu o interesează interesul public sau interesul dumneavoastră, al tău, al meu, al fiecărui om simplu din România", a spus Macovei, citată de redactorul nostru Alexandra Cristea.

Macovei a anunțat că partidul are o comisie de integritate la nivel judeţean şi una la nivel naţional.

Ea a precizat că noua comisie de integritate va avea drept de veto şi toţi candidaţii partidului pentru orice funcţie vor fi validaţi de această comisie.

"Nu ne vom asuma politic candidaţii respinşi de comisia de integritate. Am creat acest mecanism ca să ne facem integritate în interiorul partidului, pentru că suntem într-o perioadă în care ideologiile se perimează şi importanţi sunt oamenii, calitatea, competenţa oamenilor, pentru a salva România şi clasa politică", a explicat Macovei.

La conferinţa de presă în care s-a anunţat depunerea actelor la Tribunal pentru înfiinţarea Partidului M10, alături de Monica Macovei, au fost prezenţi susţinători şi membri fondatori, printre care şi Adrian Papahagi.
 Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza