Luxemburg, "un partener important pentru România"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că relaţiile dintre cele două ţări sunt excelente, iar perspectivele pentru o evoluţie pozitivă a acestora sunt foarte bune.

Adăugat: 7 Iunie 2016
Ultima actualizare:7 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Vizita preşedintelui Klaus Iohannis la Luxemburg. Sursa: Administraţia Prezidenţială
trimite pe mail

"Luxemburg este pentru România un partener important, cu care îşi propune să dezvolte o cooperare mai profundă", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

În cadrul unei alocuţiuni susţinute la sediul Primăriei luxemburgheze, şeful statului român a apreciat că relaţiile dintre cele două ţări sunt excelente, iar perspectivele pentru o evoluţie pozitivă a acestora sunt foarte bune. 

"Avem rezultate promiţătoare şi oportunităţi suplimentare în domeniul economic, Luxemburg fiind unul dintre cei mai importanţi investitori în România. În acest sens, doresc să subliniez faptul că România oferă condiţii favorabile în ceea ce priveşte resursele şi piaţa. Aşa că este firesc să consolidăm aceste realizări prin identificarea domeniilor care trebuie să fie abordate în continuare", a spus Klaus Iohannis. 

Potrivit trimisului RRA, Oana Bâlă, şeful statului a mai avut ieri convorbiri cu premierul luxemburghez, Xavier Bettel, cu preşedintele Camerei Deputaţilor şi cu ministrul de externe şi a participat la un dineu oferit de Marele Duce, Henri.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
7 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza