Luni și marți grădinițele și școlile din Capitală vor fi închise

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că luni și marți nu vor fi deschise școlile și grădinițele în București, din cauza condițiilor meteo.

Adăugat: 6 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:6 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Gabriela Firea, primarul general al Capitalei
trimite pe mail

Şcolile, grădiniţele, creşele şi liceele din Bucureşti şi din judeţul Ilfov vor fi închise luni şi marţi din cauza gerului prognozat de meteorologi. Anunţul a fost făcut în această seară de primarul general al capitalei, Gabriela Firea.
 

"Informaţiile pe care le-am primit de la specialiştii în meteorologie arată faptul că luni, marţi şi chiar miercuri dimineaţă va fi în Bucureşti ger năpraznic, în jur de -20 de grade, deci există pericol pentru copii, pentru profesori, pentru părinţi, pericol de îmbolnăviri, pericol de accidente. Şcoala care ar fi trebuit să înceapă luni, după vacanţa de iarnă, să se amâne deocamdată pentru miercuri, rămânând să ţin legătura în continuare cu domnul ministru al educaţiei, cu inspectorul şcolar şef şi de asemenea cu directorii de şcoli, să vedem dacă se va putea începe şcoala de miercuri sau poate chiar de joi, când este prima zi în care vremea se va îmbunătăţi în capitală", a precizat Gabriela Firea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
6 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza