Ludovic Orban: Victor Ponta se legitimează în mod fals ca adversar al preşedintelui

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat în în termeni duri denunţarea pactului de colaborare instituţională anunţată de premierul Victor Ponta.

Adăugat: 7 August 2014
Ultima actualizare:7 August 2014

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, vicepreşedinte PNL
trimite pe mail

Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat,  joi, într-o conferinţă de presă, că gestul premierului de a denunţa pactul de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu nu este altceva decât o mutare electorală pentru a se delimita public de preşedintele ţării.

Orban a adăugat că  "Victor Ponta se legitimează în mod fals ca adversar al preşedintelui".

În opinia liderului PNL premierul ar fi trădat electoratul USL în momentul în care a semnat acest pact de coabitare.

Ludovic Orban a mai spus că Victor Ponta ar trebui să convingă electoratul prin măsurile luate la guvernare. 

"Este o păcăleală servită populaţiei cu unicul scop de a se legitima în mod fals ca adversar al lui Traian Băsescu. Victor Ponta nu este altceva decât o clonă a lui Traian Băsescu, un om care vrea numai să-l înlocuiască pe Traian Băsescu şi nu urmăreşte să lupte împotriva mizeriei aduse în viaţa publică de Traian Băsescu", a declarat el, potrivit redactorul RRA. 

În altă ordine de idei, viceliderul PNL a mai precizat că de săptămâna viitoare parlamentarii Alianţei Creştin-Liberale vor începe strângerea de semnături pentru a propune convocarea unei sesiuni extraordinare în vederea reexaminării legii reducerii contribuţiilor asigurărilor sociale.

El susţine că atât preşedintele cât şi premierul caută să amâne instituirea acestei măsuri la 1 octombrie şi spune că membrii alianţei PNL-PDL-Forţa Civică vor face tot posibilul pentru ca acest lucru să se întâmple.

Totodată, Ludovic Orban a mai spus că, dacă instanţa va definitiva fuziunea între cele trei partide amintite, până la alegerile prezidenţiale candidatul va fi din partea noului mare partid PNL.Autor:
Ioana Tănase
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
7 August 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza