Ludovic Orban, vicepreşedinte al PNL

"Decizia lui Victor Ponta, inspirată probabil de zgomotul valurilor mării unde se află sau de vecinătatea lui Traian Băsescu, care are vila lângă a lui Ponta, la mare, nu este altceva decât un nou joc murdar pe care îl face întâiul mincinos al ţării".

Adăugat: 7 August 2014
Ultima actualizare:7 August 2014

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, vicepreşedinte PNL
trimite pe mail

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi,  într-o conferinţă de presă, prin ruperea Pactului de coabitare cu Traian Băsescu, premierul Victor Ponta face un "joc murdar" pentru păcălirea electoratului.

"Decizia lui Victor Ponta, inspirată probabil de zgomotul valurilor mării unde se află sau de vecinătatea lui Traian Băsescu, care are vila lângă a lui Ponta, la mare, nu este altceva decât un nou joc murdar pe care îl face întâiul mincinos al ţării. Este o păcăleală servită populaţiei cu unicul scop de a se legitima în mod fals ca adversar al lui Traian Băsescu. El nu este altceva decât o clonă a lui Traian Băsescu, un om care vrea numai să-l înlocuiască pe Băsescu şi nu urmăreşte să lupte împotriva mizeriei aduse în viaţa publică de Traian Băsescu", a spus  Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Liderul PNL consideră că niciunul dintre cetăţenii care au votat în 2012 demiterea lui Traian Băsescu nu ar trebui să-l voteze la alegerile prezidenţiale pe Victor Ponta.

Mai mult, Orban susţine că pactul ar conţine şi o anexă secretă prin care "Băsescu se angajează să-l sprijine pe Victor Ponta să ajungă preşedintele României, iar, probabil, Victor Ponta se angajează să-i asigure imunitate deplină lui Băsescu".


 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
7 August 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza