Ludovic Orban şi-a anunţat candidatura la şefia PNL

Ludovic Orban şi-a anunţat, astăzi, candidatura la funcţia de preşedinte al PNL într-o reuniune care dă startul alegerilor interne din partid.

Adăugat: 13 Februarie 2017
Ultima actualizare:13 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban
trimite pe mail

Orban a mai spus, azi, la Biroul Politic Naţional al PNL că doreşte ca PNL să devină "o forţă politcă dominanţă în societatea românească".

"Mi-am depus candidatura la funcţia de preşedinte al PNL pentru a oferi partidului din care fac parte caracter şi identitate, forţă şi credibilitate. Ca preşedinte al PNL, vreau să fiu garantul unităţii, coeziunii interne a PNL, iar obiectivul meu principal este să transform în bine PNL, astfel încât să putem să câştigăm toate competiţiile electorale împotriva PSD", a declarat el.

Orban a adăugat că nu face nicio discriminare între membrii PNL şi că echipa sa este "întregul PNL".

Ludovic Orban a mai spus că între PNL şi preşedintele Klaus Iohannis va trebui să existe un "parteneriat onest, transparent, cinstit, care să ajute România să meargă înainte".

Pe 31 ianuarie, Ludovic Orban a fost achitat, în primă instanţă, de judecatorii de la Curtea Supremă în dosarul în care este acuzat că i-a cerut bani unui om de afaceri pentru campania electorală de la localele de anul trecut. În prezent, PNL are conducere interimară.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
13 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza