Ludovic Orban: România va intra în criză economică

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia că eventualele taxe şi impozite vor fi suportate de companiile private din România.

Adăugat: 14 Iulie 2017
Ultima actualizare:14 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, preşedintele PNL
trimite pe mail

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia că măsuri precum impozitul pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate sau creşterea artificială a salariului minim vor fi suportate de companiile private din România.

Într-o conferinţă de presă susţinută la Zalău, liderul PNL, Ludovic Orban, şi-a arătat îngrijorarea faţă de impactul unor astfel de măsuri asupra dezvoltării economice a ţării.

"Toate măsurile fiscale introduse nu urmăresc altceva decât să lovească în moalele capului mediul de afaceri, companiile, oamenii care au spirit antreprenorial, care au iniţiativă economică, oamenii care lucrează, care crează, care construiesc, oamenii care în general au performanţă, oamenii care crează plus valoare. Tragem un semnal de alarmă extrem de serios că eventuala adoptare a acestor măsuri vor afecta dezvoltarea economică şi practic România va intra în criză economică", a avertizat Orban.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a aflat astăzi în judeţul Sălaj pentru a participa la deschiderea oficială a "Zilelor oraşului Şimleul Silvaniei", notează corespondentul Radio România Actualităţi, Adrian Lungu.Autor:
Adrian Lungu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
14 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza