Ludovic Orban: Klaus Iohannis nu va negocia voturi pentru turul al doilea

Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban a declarat, astăzi, că din respect pentru votul românilor, candidatul ACL, Klaus Iohannis nu va purta negocieri cu nici un politician, pentru turul al doilea al prezidenţialelor.

Adăugat: 4 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:4 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, vicepreşedinte PNL
trimite pe mail

Ludovic Orban a mai spus că, pentru a obţine sprijinul alegătorilor, candidatul ACL, Klaus Iohannis se va adresa direct acestora, precizând că Alianța Creștin Liberală se va concentra pe comunicarea directă cu alegătorii.

De asemenea, liderul PNL a anunţat că în perioada următoare, vor avea loc întâlniri regionale pentru a se analiza rezultatele obţinute de filialele Alianţei Creştin Liberale şi că la acestea va participa şi candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis.

Ludovic Orban a adăugat că Alianța Creștin Liberală a făcut și un portret al românului care ar vota în turul al doilea cu Klaus Iohannis.

Pe de altă parte, echipa de campanie a lui Klaus Iohannis îi cere lui Victor Ponta să participe la dezbatere prezidențială pe un teren neutru, la care să aibă acces toată presa din România.

Anterior Victor Ponta anunța că își dorește o dezbatere alături de Klaus Iohannis la 4 posturi de televiziune.

De altfel. Klaus Iohannis declara, luni, că nu va negocia voturile cu foștii contracandiați din primul tur, adăugând însă, că nu va refuza un eventual sprijin al acestora în campania pentru turul al doilea.

"Nu voi negocia cu niciun politician, însă, ca să fie foarte clar, eu îmi doresc votul românilor, îmi doresc votul tuturor românilor care cred că eu pot să fac diferenţa în politica românească. Îi invit, îi rog să fie alături de mine, dar eu îmi doresc votul lor direct, vreau să am o relaţie directă cu alegătorul, nu prin intermediul unor politicieni", declara luni seara, candidatul ACL.

 Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Alina Bordeiaşu
Adăugat:
4 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza