Ludovic Orban, întâlniri cu liderii Blocului ACUM din Chișinău

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a avut convorbiri, la Chişinău, cu liderii Blocul ACUM, aflat la guvernare.

Adăugat: 1 Septembrie 2019
Ultima actualizare:1 Septembrie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, preşedintele PNL. Sursa: facebook.com/pnl.ro
trimite pe mail

Blocul ACUM, aflat la guvernare la Chişinău, este partenerul de încredere al PNL în Republica Moldova, afirmă preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Acesta s-a întâlnit ieri, la Chişinău, cu liderii Blocului ACUM, cu care a discutat inclusiv alegerile prezidenţiale care urmează în această toamnă în România, precum şi alegerile locale din Republica Moldova.

Ludovic Orban: Am fost, suntem şi vom fi alături de Blocul ACUM. Credem cu toată tăria că partenerii noştri reprezintă singura soluţie viabilă pentru Republica Moldova, pentru a asigura o democraţie autentică, pentru a garanta respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor Republicii Moldova şi, mai ales, pentru a asigura o traiectorie europeană, care să permită fiecărui cetăţean al Republicii Moldova să trăiască mult mai bine. Eu am convingerea că partenerii noştri sunt extrem de serioşi şi că toate obiectivele mari pe care le-au prezentat cetăţenilor vor fi dusă la bun sfârşit, mai devreme sau mai târziu.

Ludovic Orban a mai spus că au fost analizate, totodată, posibilităţile de adâncire a cooperării între PNL şi Blocul ACUM la nivelul administraţiei locale.

În cursul dimineţii, de Ziua Limbii Române, reprezentanţii PNL şi ai Blocului ACUM au depus coroane de flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt din Chişinău.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 Septembrie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza