Ludovic Orban, în luptă cu Teodor Atanasiu la șefia PNL

Ludovic Orban susține că are deplină legitimitate să-şi depună candidatura şi că are o vastă experienţă politică.

Adăugat: 16 Decembrie 2014
Ultima actualizare:16 Decembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban
trimite pe mail

Deputatul PNL, Ludovic Orban, şi-a anunţat astăzi candidatura la funcţia de copreşedinte al noului PNL.

El a declarat că are deplină legitimitate să-şi depună candidatura şi că are o vastă experienţă politică.

"Ocuparea funcţiei de preşedinte al PNL de către mine va constitui o garanţie a faptului că PNL va continua să fie partidul brătienilor, partidul marilor noştri înaintaşi care au dat României traiectoria europeană care ne găsim şi astăzi", a spus Orban.

Deputatul PNL Ludovic Orban a afirmat marţi că fostul preşedinte al liberalilor Crin Antonescu susţine candidatura sa la funcţia de preşedinte al vechiului Partid Naţional Liberal şi copreşedinte al noului PNL.

"Sunt onorat de sprijinul pe care mi-l acordă Crin Antonescu, aşa cum pot să vă spun că şi dl Klaus Iohannis mă sprijină, aşa cum îl sprijină şi pe contracandidatul meu, Teodor Atanasiu. Amândoi am făcut parte din echipa d-lui Iohannis, amândoi am pus umărul pentru obţinerea acestui succes electoral şi sunt convins că dl Klaus Iohannis ne sprijină pe amândoi şi oricare dintre noi va ieşi preşedinte al fostului PNL şi copreşedinte al PNL va reprezenta un partener serios şi de încredere al d-lui Klaus Iohannis", a declarat Orban într-o conferinţă de presă la Parlament.

El a menţionat că a avut o discuţie cu Crin Antonescu şi că acesta i-a spus că sprijină candidatura sa la conducerea PNL.

Orban a arătat şi că nu crede că preşedintele PNL, Klaus Iohannis, va face o recomandare la şedinţa BPN cu privire la unul dintre candidaţii la şefia partidului.

Şi liberalul Teodor Atanasiu va candida pentru funcţia de copreşedinte al noului PNL.

Liberalii se vor reuni joi, în şedinţă, pentru a-şi alege un nou lider, transmite redactorul nostru Alexandra Cristea.Autor:
Alexandra Cristea
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
16 Decembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza