Ludovic Orban contestă controlul judiciar

Liberalul Ludovic Orban a contestat controlul judiciar impus de procurorii DNA în dosarul în care este acuzat că şi-a folosit influenţa pentru a obţine sprijin financiar în campania electorală -

Adăugat: 18 Aprilie 2016
Ultima actualizare:18 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, deputat PNL
trimite pe mail

Potrivit anchetatorilor, luna trecută el i-ar fi pretins unui om de afaceri pe care îl cunoştea suma de 50.000 euro în numerar, aminteşte redactorul RRA.

"Vă anunţ că am contestat măsura controlului judiciar. Consider că e o măsură care nu e necesară, eu sunt un om care a respectat întotdeauna legea, am respectat întotdeauna procedurile în ceea ce priveşte derularea anchetei şi am fost tot timpul la dispoziţia organelor de cercetare penală pentru a aduce lumină în acest caz. Nu am de gând să părăsesc ţara, de fapt nu am de gând să fac nimic care era în restricţiile prevăzute în controlul judiciar, nu este motivată, ci este o restrângere a unor drepturi care, după părerea mea, nu este necesară în cazul meu", a declarat Orban la ieşire de la DNA.

Potrivit DNA, pe 1 martie, Ludovic Orban a contactat un om de afaceri pe care îl cunoştea, solicitându-i sprijin financiar pentru campania electorală pentru alegerile locale.

Banii erau destinaţi unor persoane cu funcţii de decizie în cadrul a două posturi de televiziune, pentru a-i promova imaginea în cursa pentru Primăria Capitalei.

Ulterior el şi-a retras candidatura.Autor:
Mădălina Verman
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
18 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza