Ludovic Orban, acuzat de un nou eșec politic

Mai mulţi lideri liberali, printre care Cătălin Predoiu, Cezar Preda, Mihai Voicu sau Alina Gorghiu l-au acuzat pe Ludovic Orban, preşedintele partidului, că a aruncat PNL într-o nouă aventură şi către un nou eşec politic.

Adăugat: 8 Octombrie 2018
Ultima actualizare:8 Octombrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Alina Gorghiu
trimite pe mail

Conducerea PNL s-a reunit astăzi pentru a discuta, între altele, despre modul în care partidul s-a poziţionat la referendum.

Mai mulţi lideri liberali, printre care Cătălin Predoiu, Cezar Preda, Mihai Voicu sau Alina Gorghiu l-au acuzat pe Ludovic Orban, preşedintele partidului, că a aruncat PNL într-o nouă aventură şi către un nou eşec politic, care l-a rupt de 70% din electoratul liberal.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a răspuns colegilor din partid, nemulţumiţi, între altele, de poziţia adoptată de PNL faţă de referendum.

El a susţinut că nu înţelege aceste opinii şi că i se par inoportune şi rupte de realitate, în condiţiile în care nimeni din partid nu i-a împiedicat, înainte de referendum, să îşi exprime punctul de vedere.

Ludovic Orban a amintit că s-a luat prin vot o decizie în conducerea PNL şi că partidul a decis ca la referendum fiecare să voteze după cum îi dictează conştiinţa.

El a mai spus că aceste discuţii ajută doar adversarii politici ai PNL.

Reamintim că aseară, după aflarea rezultatului consultării publice, mai mulţi liberali, printre care Alina Gorghiu, Cătălin Predoiu şi Iuliana Scântei au postat pe o reţea de socializare acelaşi mesaj, prin care susţineau că actuala conducere a PNL a aruncat partidul către un eşec politic, că PNL nu modernizează, ci propune o politică retrogradă.

Senatorul PNL Iuliana Scântei declara că nu se pune problema unei demisii a preşedintelui Ludovic Orban, că nu s-a constituit un grup anti-preşedinte, dar în PNL lipseşte de ceva timp dialogul.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
8 Octombrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza