Liviu Negoiţă vrea parcări subterane şi mai multe blocuri

Candidatul PDL pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3, Liviu Negoiţă, are ca principale priorităţi construirea a 10 parcări subterane, 10 blocuri de locuinţe, dar şi izolarea termică a blocurilor din sector.

Adăugat: 7 Iunie 2012
Ultima actualizare:7 Iunie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liviu Negoita, candidatul PDL la Primăria sectorului 3, şi-a prezentat proiectele pentru viitor.

Candidat PDL pentru un nou mandat de primar promite peste 200 de hectare de spaţii verzi împădurite cu 150 de mii de arbori, cât şi 150 de mii de locuri de parcare.

De asemenea, el îşi propune construirea a 10 parcări subterane, 10 blocuri de locuinţe, dar şi un spital în parteneriat public-privat.

"Ceea ce-mi propun în următorul mandat sunt 10 parcări subterane, 10 blocuri de locuinţe. Suntem în negocieri în zona Brăţării pentru un spital în parteneriat public-privat şi, de asemenea, ceea ce mă interesează până la sfârşitul anului izolarea termică a blocurilor din sectorul 3, care, în paranteză fie spus, se va finaliza pe baza hotărârii de Consiliul Local al sectorului 3, în 2012 în mod gratuit, pentru toţi cetăţenii sectorului 3. Avem cele mai mici preţuri din Bucureşti: 55 de euro, în medie, pe metru pătrat", a spus Negoiţă.

Candidatul PDL le-a mulţumit, joi, locuitorilor acestui sector pentru sprijinul acordat în perioada 2004-2012, timp în care a "acţionat pentru ca viaţa noastră să se îmbunătăţească permanent".

"Pentru mine este important că am rezolvat problema locurilor de joacă, a parcărilor de reşedinta, a locurilor în gradiniţe, a parcurilor şi a protecţiei bătrânilor şi a copiilor. Pentru parcările de reşedinţă vom acorda scutire de la impozit pentru toţi locuitorii sectorului 3", a mai adăugat el.

 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
7 Iunie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza