Liviu Dragnea susţine eliminarea taxelor

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine eliminarea taxelor şi scăderea cuantumului unor contribuţii provenite din impozite.

Adăugat: 17 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:18 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Candidat din partea PSD pentru un nou mandat de deputat în Teleorman, Liviu Dragnea precizează că aceste măsuri de relaxare fiscală încurajează consumul şi stimulează investiţiilem, fapt care va duce la creştere economică.

"Impozitul pe cifra de afaceri pentru microîntreprinderi - nu vor mai fi două categorii, ci doar una. Între unu şi nouă angajaţi, impozitul pe cifra de afaceri de 1%. Creşterea plafonului de la 100.000 de euro la 500.000 de euro cifră de afaceri - peste 80% din firmele care activează azi în România sunt până în nivelul de 500.000 de euro pentru cifra de afaceri. Pentru ei înseamnă simplificare, debirocratizare şi bineînţeles venituri mai mari. Ne interesează foarte mult dezvoltarea centrelor de cercetare şi dezvoltare, impozitul pe profit scade de la 16 la 0%", a spus Liviu Dragnea.

Gorghiu: Echipa liberală va reda încrederea în România

Cu echipa de la alegerile parlamentare, PNL face primul pas pentru viitorul României, susţine preşedintele partidului, Alina Gorghiu.

Ea spunea că echipa liberală va reda încrederea în România.

"Sunt nume care au foarte multe de spus într-un viitor legislativ. Foarte important să adaugi proiecte articulate - oferta pe care o avem pentru români este una amplă în ce priveşte atât povara fiscală pe care vrem să o eliminăm, fonduri de investiţii, priveşte proiecte legate de educaţie, de sănătate, legea prevenţiei...Sunt foarte multe legi sănătoase pentru electoratul din România", a spus Alian Gorghiu.

UDMR: Vrem creşterea salariului minim de la 1.250 de lei la 2.000 de lei

Aflat în campanie electorală în judeţul Bihor, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că uniunea s-a pregătit pentru alegerile din 11 decembrie cu un program politic complet.

Kelemen Hunor crede că acest program răspunde tuturor aşteptărilor societăţii şi poate fi considerat veritabil pentru orice guvernare.

"Am încercat să dăm răspunsuri credibile şi nu promishi demagogice populiste, inclusiv când noi spunem că vrem creşterea salariului minim de la 1.250 de lei la 2.000 de lei propunem această creşrere în patru ani de zile, nu într-un singur an, nu într-o singură lună, nu într-o singură aruncare cum s-ar spune, pentru că trebuie să ţinem seama de capacitatea bugetului, de capacitatea economiei româneşti", a susținut Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor doreşte un nou mandat de deputat în judeţul Harghita.

Constantin: Dezvoltarea economică din acest an s-a bazat pe consum

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin atrage atenţia că dezvoltarea economică din acest an s-a bazat pe consum.

El crede că economia românească nu a putut să susţină această dezvoltare care s-a reflectat în economiile altor state.

"Eu vreau să vă fac o comparaţie. În 2015, nivelul investiţiilor a fost de 42 de miliarde de lei. În 2016 ştiţi cât a fost? 16 miliarde de lei, deci uşor peste o treime. De asta trag un semnal de alarmă: creşterea pe care am avut-o în 2016 este exclusiv bazată pe consum, ceea ce nu e un lucru rău dacă nu se prelungeşte, dar în 2016 s-a întâmplat un fenomen: pentru că a crescut foarte mult consumul, producţia naţională nu a putut să susţină şi atunci am venit cu producţie din afară. Banii noştri, creşterea noastră economică, s-a reflectat în economia altor state", a susținut Daniel Constantin.

Daniel Constantin doreşte un nou mandat de deputat în Bucureşti.

Traian Basescu: Avem nevoie urgentă de infrastructură rutieră

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, susţine că lansarea proiectelor de infrastructură, de transport, agricole şi de mediu sunt cele care vor crea locuri de muncă noi.

Traian Băsescu a amintit unele proiecte urgente de structură rutieră.

"Avem nevoie de autostrada Piteşti-Sibiu, avem nevoie de modernizarea infrastructurii feroviare de la Constanţa până la Nădlac, avem nevoie de realizarea Canalului Dunăre-Bucureşti, care ar mai costa circa 1,2 miliarde pentru finalizare, avem nevoie de Canalul Siret-Bărăgan, care ar costa circa 3,5 miliarde de euro, dar care ar asigura irigarea a 500.000 de hectare de teren", a susținut Traian Băsescu.

Traian Băsescu candidează pentru un fotoliu de senator în Bucureşti.

Nicusor Dan: USR are o viziune pentru Romania

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat într-o conferinţă de presă la Arad că propune electoratului o echipă care va lucra în interesul românilor.

Nicuşor Dan susţine că oamenii din echipa sa nu au mai făcut politică şi au făcut acest pas cu sacrificii personale.

"Alegerile au un sens când oamenii au cu adevărat pe cine să aleagă. Foarte mult timp, români au avut de ales răul cel mai mic. Uniunea Salvaţi România, aşa cum arată şi sloganul nostru, în sfârşit dă posibilitate omenilor să aleagă un partid care are o viziune pentru România şi care aduce oameni care vor apăra interesul public, şi nu interesul lor personal", a susținut Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan candideaza la Bucureşti pentru un post de deputat.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
17 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:
18 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza