Liviu Dragnea și Mihai Tudose, față în față după tensiunile din PSD

Înaintea întâlnirii, Liviu Dragnea a spus că este exclusă o eventuală moţiune de cenzură îndreptată împotriva Cabinetului Tudose.

Adăugat: 10 Octombrie 2017
Ultima actualizare:10 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea și Mihai Tudose
trimite pe mail

La sediul central al PSD, premierul Mihai Tudose discută cu liderul partidului, Liviu Dragnea, despre tensiunile politice din ultima perioada şi despre posibilitatea unei remanieri guvernamentale.

Înainte de această întâlnire, liderul PSD a vorbit despre susţinerea de care se mai bucură primul ministru.

Liderul social-democrat a declarat că este dispus să existe discuţii pentru clarificarea situaţiei apărute în partid.

Răspunzând la o întrebare, Liviu Dragnea a exclus o eventuală moţiune de cenzură îndreptată împotriva Cabinetului Tudose.

În privinţa unor posibile remanieri anunţate de premierul Mihai Tudose, liderul social-democrat a precizat că astfel de decizii se iau numai în forurile de conducere ale PSD.

"O decizie politică într-un for statutar poate fi înfrântă, dacă e cazul, tot într-un for statutar. Nu ne întâlnim noi, cinci-şase colegi şi stabilim. /.../ decizii. O discuţie... ne mai întâlnim din când în când membrii de partid. Nu putem să luăm decizii pentru că decizii iau doar CEx şi BPN. Discutăm în partid, totuşi, că e un guvern politic. Am vorbit cu aproape toţi colegii. Sper să nu ajungem acolo. Remanieri se mai fac, dacă sunt argumente, nimeni din partid nu se opune. Toată lumea vrea ca programul să fie pus în practică. Eu vreau să continuăm cu acest guvern", a spus Dragnea.

De altfel, Liviu Dragnea a anunţat convocarea Comitetului Executiv Naţional al PSD, pentru joi, săptămâna aceasta.

La întâlnirea din Kiseleff participă şi vicepremierul Marcel Ciolacu; preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău; secretarul general al partidului, Marian Neacşu; dar şi liderul filialei Olt, Paul Stănescu.

De menţionat că premierul Mihai Tudose nu a dat declaraţii când a venit la sediul PSD, precizând că va discuta cu jurnaliştii la finalul întâlnirii.
 Autor:
Cătălin Purcaru
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
10 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza