Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD

"Le cer tuturor colegilor să aibă răbdare, să numărăm voturile, iar în această noapte să ţină minte că se decide preşedintele României"

Adăugat: 16 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:16 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Dragnea a mulţumit românilor pentru prezenţa la vot şi a precizat că din evaluările PSD, Ponta este câştigător, la uns cor foarte strâns.

"Vreau să mulţumim tuturor românilor care s-au prezentat la vot astăzi atât de mare. Aşa cum aţi văzut şi dvs, unele televiziuni dau un sondaj, altele dau alt sondaj. Scorul este strâns. Din evaluările noastre, Victor Ponta este câştigător la o diferenţă mică", a spus Dragnea.

El a solicitat membrilor PSD să fie foarte atenţi la numărătoarea voturilor.

"Solicit tuturor reprezentanţilor noştri în secţia de vot să fie atenţi la numărătoarea voturilor până se încheie procesul verbal, pentru că la câte s-au întâmplat astăzi, la câte sesizări am făcut astăzi, la câte plângeri am făcut astăzi, îi rog să fie atenţi şi să fie conştienţi că ceilalţi sunt dispuşi să facă orice. Le cer tuturor colegilor să aibă răbdare, să numărăm voturile, iar în această noapte să ţină minte că se decide preşedintele României", a spus Dragnea.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
16 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza