Liviu Dragnea, o nouă audiere la DNA

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea este din nou la DNA, pentru audieri, în dosarul în care este cercetat alături de fosta sa soţie Bombonica Prodana.

Adăugat: 13 Iunie 2016
Ultima actualizare:13 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost pus sub urmărire penală pentru instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual în dosarul în care este cercetat alături de fosta sa soţie, Bombonica Prodana.

Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual, fapte comise în perioada iulie 2006 - decembrie 2012, în care a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Procurorii susţin că Liviu Dragnea ar fi determinat-o pe şefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Teleorman, să menţină în funcţie două angajate.

În realitate cele două persoane si-ar fi desfăşurat activitatea la sediul organizaţiei judeţene Teleorman a partidului politic al cărui preşedinte era Liviu Dragnea.

Liderul PSD a trebuit să aştepte la intrarea in sediul DNA, pentru că astăzi au fost chemaţi mai mulţi acuzaţi, fapt care l-a făcut pe liderul PSD să aprecieze că ar fi vorba de un spectacol mediatic.

"Am fost astăzi pentru că chiar luni, pe 6 iunie, s-a pus în mişcare acţiunea penală. Bineînţeles că e o simplă coincidenţă, nu are absolut niciun fel de legătură cu alegerile locale şi rezultatul alegerilor. Singura mea durere, supărare  este că mama copiilor mei este târâtă în acest dosar", a afirmat Dragnea, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie.

AUDIO Declaraţie Liviu Dragnea la ieşirea de la DNAAutor:
Mădălina Verman
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
13 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza