Liviu Dragnea: Nu vom adopta nicio taxă în plus pentru români

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a precizat azi că nu vor fi aplicate alte taxe.

Adăugat: 10 Iulie 2017
Ultima actualizare:10 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor
trimite pe mail

"Nu am discutat despre nicio altă taxă, vrem să adoptăm măsuri care să le facă viaţa mai uşoară românilor şi mediului de afaceri. Guvernul nu va adopta nicio taxă în plus pentru români, nu vom modifica nicio procedură de impozitare care să producă deservicii companiilor cinstite. Nu renunţ la nimic din ce am vorbit în campania electorală şi anume să facem în aşa fel încât mediul fiscal şi mediul de afaceri din România să fie atractiv, predictibil şi stimulativ. Impozitul pe venitul global sau globalizarea veniturilor este o opţiune care în continuare este importantă pentru noi, care poate fi aplicată sau nu anul viitor, dar într-un pachet mai mare de schimbare a sistemului de impozitare care să elimine birocraţia şi care să producă mai multe venituri pentru români", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a arătat că salariul minim va fi de la 1 ianuarie 2018 de 1.550 de lei.

Liderul PSD a mai spus că deocamdată nu a reieşit că ar fi necesară o sesiune extraordinară a Parlamentului, dar se va mai discuta şi săptămâna viitoare despre acest subiect.

Dragnea a mai spus că legea parteneriatului public privat va fi finalizată de executiv până la 1 septembrie, după care va intra în dezbaterea Parlamentului, posibil, într-o procedură de urgenţă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
10 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza