Liviu Dragnea nu demisionează de la şefia PSD

Liviu Dragnea a hotărât să nu demisioneze de la şefia PSD, în urma deciziei Instanţei Supreme care l-a condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Adăugat: 22 Aprilie 2016
Ultima actualizare:22 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Liviu Dragnea a hotărât să rămână lider al PSD, iar decizia a fost acceptată de toţi membrii partidului.

Anunţul a fost făcut după şedinţa Comitetului Executiv al formaţiunii, precizează redactorul RRA, Mugur Mihăiţă.

De altfel, niciun lider social-democrat nu a pus problema demisiei lui Liviu Dragnea, după aflarea veştii că acesta a fost condmanat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare.

Liviu Dragnea a declarat că retragerea sa din funcţia de preşedinte al PSD ar fi dus la o destabilizare a partidului şi ar fi existat riscul ca PSD să nu obţină scorul scontat în alegerile locale.

"Am avut discutia în partid, m-a interesat sa aflu de la colegi, dincolo de solidaritatea firească, ce ar însemna o retragere a mea acum, pentru candidaţii noştri. Părerea majorităţii aproape unanimă a fost că o retragere a mea poate să destabilizeze toate activităţile de campanie şi poate face ca PSD să nu obţină scorul pe care îl previzionăm cu toţii. În aceste condiţii, am decis să rămân în continuare în această funcţie, să gestionez campania electorală. Vom mai avea o discuţie după alegerile locale", a afirmat Liviu Dragnea, la sediul PSD.

Dragnea a mai declarat că sentinţa instanţei de a-l condamna la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul, "este profund nedreaptă".
Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
22 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza