Liviu Dragnea: Nu avem în vedere creșterea taxelor și impozitelor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, la Radio România Actualități, despre măsurile de relaxare fiscală şi despre investiţiile în dezvoltare promovate de executiv.

Adăugat: 15 Februarie 2017
Ultima actualizare:15 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Prognoza de creştere economică a României de 5,2%, pe care se fundamentează bugetul de stat pe 2017, va fi susţinută de măsurile de relaxare fiscală şi de investiţiile în dezvoltare promovate de executiv, a afirmat, astăzi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Invitat al emisiunii "Probleme la zi" de la Radio România Actualităţi, liderul PSD a mai declarat că el crede în sustenabilitatea bugetului pe acest an şi a reafirmat că actuala putere nu vizează creşterea sau introducerea de noi taxe şi impozite.

"Nu avem în vedere aşa ceva, dacă suntem noi la guvernare. Dimpotrivă, după eliminarea celor 102 taxe, avem în vedere şi eliminarea şi a altor taxe. Sunt foarte multe taxe în România care se încasează şi cu banii ăia nu se face nimic. Sunt taxe care s-au încasat şi au fost ţinute în bănci. Sunt taxe pentru care nu se mai ştie de ce s-au inventat şi pentru ce se încasează. Sunt taxe care în continuare amplifică birocraţia şi produc disconfort cetăţenilor români", a spus Liviu Dragnea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
15 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza