Liviu Dragnea, nemulțumit de decizia ministrului Justiției

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că se aştepta ca ministrul justiţiei să fi adus argumente clare fie pentru demiterea procurorilor șefi, fie pentru păstrarea lor în funcţie.

Adăugat: 30 Martie 2017
Ultima actualizare:30 Martie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se declară nemulţumit de faptul că ministrul justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că nu consideră oportună, în acest moment, revocarea din funcţie a procurorului general, Augustin Lazăr şi a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Liderul social-democrat spune că se aştepta ca, după evaluarea făcută în privinţa modului în care Parchetul şi DNA au anchetat adoptarea Ordonanţei 13, ministrul justiţiei să fi adus argumente clare fie pentru demiterea celor doi, fie pentru păstrarea lor în funcţie.

"Am văzut o argumentaţie pentru a fi revocaţi cu o concluzie pentru a fi menţinuţi. Din păcate, nu am ce să susţin şi trebuie să recunosc că am o oarecare dezamăgire. Mă interesează, sincer, foarte puţin dacă rămân sau nu în funcţie aceşti procurori, dar aş fi vrut de la ministrul justiţiei o prezentare nu a unor contraargumente pentru decizia finală. Cele mai importante obiective pe care ar trebui să le aibă ministrul justiţiei le reprezintă legile din justiţie", a spus Dragnea.

 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
30 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza