Liviu Dragnea, încrezător în rezultatele PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, crede că partidul va avea un rezultat foarte bun la alegerile locale, întrucât primarii formaţiunii vin în faţa cetăţenilor cu realizări.

Adăugat: 2 Iunie 2016
Ultima actualizare:2 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Potrivit corespondentului Radio România Actualităţi de la Bistriţa, Cristiana Sabău, Liviu Dragnea a mai spus, că oamenii pot face comparaţia între guvernarea PSD şi celelalte.

"Avem răspunsuri foarte bune, răspunsuri pozitive din partea cetăţenilor, în toate judeţele, este un curent favorabil pentru PSD şi este firesc să fie asta, pentru că se face şi comparaţia între guvernarea noastră şi guveranarea lor",.
 
Colegii noştri vin în faţa cetătenilor cu investiţii realizate, cu obiective care au schimbat viaţa în bine, sunt oameni credibili şi cred că vom avea un rezultat foarte bun la aceste alegeri.
 
Alina Ghorghiu: Avem de partea noastră argumentul istoriei
 
Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, îndeamnă alegătorii să susţină candidaţii partidului la alegerile locale.
 
Ea spune că programele liberale propuse menţin linia istorică de reformare şi dezvoltare a ţării.
 
"Partidul Naţional Liberal şi-a asumat obligaţia, la împlinirea vârstei de 141 de ani, să reclădească România. Avem de partea noastră, evident, argumentul istoriei, dar întâmplarea face că pe 5 iunie să fie "Duminica orbului". Am avut parte de aceeaşi "Duminica orbului" în '90, pe 20 mai, şi, cred eu, că, astăzi, în 2016, avem obligaţia să reparăm acel accident care a ţinut România în loc 26 de ani", a mai spus liderul PNL. 
 
 
Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a subliniat, că obiectivul final al alianţei cu PSD, în 2016, este formarea unui guvern după alegerile paralamentare din toamnă. 
 
"Am fost şi suntem în continuare un partener loial al PSD-ului în orice tip de proiect, în Parlament, în Guvern şi, iată, mai nou, şi în multe locuri în campania electorală, pentru că aceste alianţe electorale le găsim nu doar aici la Mehedinţi, avem, la fel, şi în Dolj, avem, în primul rând, în Bucureşti, o alianţă foarte puternică şi, de asemenea, în Neamţ. Şi acolo unde acestă alianţă funcţionează, şi funcţionează bine, dă victorie", a afirmat Steriu. A consemnat corespondentul Radio România Actualităţi în Mehediniţi, Mihai Bădescu.
 
Călin Popescu-Tăriceanu pledează pentru consultarea cetăţenilor
 
 
Toţi aleşii ALDE vor avea obligaţia să se consulte pe durata mandatului cu cetăţenii, pentru a afla ce probleme au - a fost mesajul de campanie al copreşedintelui Călin Popescu-Tăriceanu.
 
"De multe ori, primarii se angajează în nişte proiecte mari, care sunt criticate de cetăţeni, dar nu se poate patru ani de zile să conduci un oraş în dispreţul electoral, fără să-l consulţi, fără să ţii seama de punctul lui de vedere. Şi punctul de vedere al electoratului înseamnă o consultare în care primarul se adresează cetăţenilor, prezintă proiectul pe care doreşte să-l facă şi cetăţenii îşi spun părerea despre acest proiect", consideră Călin Popescu-Tăriceanu. A consemnat corespondentul nostru în judeţul Dolj, Florin Firu. 
 
Comunicarea directă cu alegătorii pentru a afla care sunt problemele lor şi pentru a oferi soluţiile potrivite, este foarte importantă în campania pentru alegerile locale, a subliniat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.
 
"La alegerile locale, acest aspect este cel mai important, să ştii ce doresc oamenii, să ştii să dai răspuns şi să ştii să oferi soluţii. Ce facem cu infrastructura, ce facem cu problemele sociale, ce facem cu şcolile, fiindcă sunt în administraţia autorităţilor locale, cum putem să ajutăm familiile şi, mai ales tinerii să nu plece, să ne concentăm asupra viitorului. Prezentul şi viitorul", a îndemnat acesta.

Traian Băsescu: Electoratul mi-a dat două mandate de parlamentar
 
Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a spus că are o datorie morală faţă de electoratul care l-a votat ca parlamentar, primar general al Capitalei şi preşedinte al României.
 
"Electoratul mi-a dat două mandate de parlamentar, electoratul mi-a dat două mandate de primar general al Capitalei, electoratul mi-a dat două mandate de preşedinte al României. Pentru mine, acest partid reprezintă o obligaţie morală, prin care să întorc către români încrederea pe care mi-au dat-o în toate alegerile directe", susţine fostul preşedinte al României.
 
Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, spune că echipa sa este pregătită să vină la Primărie pentru a pune în practică proiecte bune pentru Capitală.
 
"Avem, în sfârşit, o forţă politică nouă, care intră în administraţia publică. Există intenţia multor oameni de a intra în viaţa publică şi suntem conştienţi de responsabilitatea pe care o avem, îi încurajăm pe bucureşteni să iasă în număr mare la vot şi să schimbăm modul în care este administrat acest oraş", a arătat Nicuşor Dan. 
 
Campania electorală în audiovizual se va încheia mâine dimineaţă, la ora 7:00.
 
Vă reamintim că duminică, 5 iunie, vor avea loc alegerile locale, urnele vor fi deschise între orele 7:00 - 21:00.
 
Cetăţenii cu drept de vot îşi vor putea exercita votul doar la secţiile de votare unde le sunt arondate domiciliile.


Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
2 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza