Liviu Dragnea către tinerii Alianţei PSD- UNPR-PC : Aveţi încredere în forţele proprii!

Coordonatorul de campanie al Alianţei electorale PSD- UNPR-PC, Liviu Dragnea, le-a transmis tinerilor social democraţi, prezenţi la un miting electoral, să aibă încredere în forţele proprii

Adăugat: 4 Mai 2014
Ultima actualizare:4 Mai 2014

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, coordonatorul campaniei Alianţei PSD-UNPR-PC
trimite pe mail

Dragnea le-a mai cerut tinerilor care fac parte din partidele AlianţeiPSD- UNPR-PC să înţeleagă importanţa alegerilor de la 25 mai .

Liviu Dragnea: Nu facem aceste alegeri pentru a trimite numai o echipă de oameni la Bruxelles, îi trimitem pentru câteva lucruri: să le spună tuturor că România este o ţară egală cu toate ţările din Europa, să le spună tuturor că voi sunteţi egali cu orice tânăr din Europa, să le spună tuturor că drepturile noastre sunt aceleaşi cu drepturile fiecărui european.

Declaraţie consemnată de redactorul Radio România Actualităţi, Alexandra Cristea.

Agenda electorală a candidaţilor şi reprezentanţilor acestora la alegerile europarlamentare.

Preşedintele PSD, Victor Ponta participă, duminică, în Ţara Oaşului, la Sâmbra Oilor, obicei tradiţional inspirat de ieşirea oilor la păşunat, care are loc în judeţul Satu Mare.

El este însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea şi candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC.

Tot la Sâmbra Oilor, va merge şi candidatul PDL Monica Macovei.

În schimb, preşedintele democrat liberal, Vasile Blaga, va fi prezent la Brăila, alături de 3 dintre candidaţii PDL la euroalegeri.

Şi candidatul PPDD - Dan Diaconescu este prezent la Sâmbra Oilor, la fel şi candidaţii Partidului Mişcarea Populară.

Echipa de campanie a PNL, în frunte cu preşedintele Crin Antonescu se va afla, duminică, la Suceava şi Botoşani.

Actorul Mircea Diaconu continuă ocolul României în 22 de zile şi va ajunge, duminică 4 mai, la Mediaş.

Iuliu Winkler  atrage atenţia asupra decalajului economic dintre România şi ţările UE

Candidatul care deschide lista UDMR la europarlamentare, Iuliu Winkler, spunea, la Timişoara, că decalajul economic dintre Românie şi ţările dezvoltate din Uniunea Europeană a crescut şi vorbea despre cauzele acestei situaţii:

Iuliu Winkler: Acest lucru nu este doar efectul eficienţei scăzute a României şi Bulgariei - ştiţi foarte bine că suntem ultimii la ultilizarea fondurilor europene - dar este şi efectul crizei economice, şi acest lucru trebuie spus, ce s-a întâmplat în toamna anului 2008. Criza care a izbucnit în 2009 a lovit foarte adânc. Pot doar să spun că, dacă România astăzi nu este Grecia, acest lucru se datorează măsurilor luate la momentul oportun.

A consemnat corespondentul Radio România Actualităţi, Alina Bujancă.

Ramona Mănescu are noi proiecte pentru români

Ramona Mănescu îşi doreşte un nou mandat în Parlamentul European şi candidează pe lista PNL. Ea le-a vorbit constănţenilor despre importanţa proiectelor pe care le-a promovat şi vrea să le promoveze pe viitor:

Ramona Mănescu: Este important şi să transmitem mesajul nostru politic, să le spunem oamenilor care sunt proiectele pe care noi le-am început şi pe care vrem să le continuăm în Parlamentul European, cum aceste proiecte au avut un impact efectiv asupra vieţii cetăţeanului român, proiecte care înseamnă, până la urmă, locuri de muncă şi activitate pentru companiile private din domeniu.

Declaraţie consemnată de corespondentul Radio România Actualităţi, Mona Constantinescu.

Pentru Theodor Stolojan, industria de apărare din statele membre ale Uniunii este un reper

PDL, prin vocea europarlamentarului Theodor Stolojan, candidat pentru un nou mandat, pleda, la Ploieşti, pentru nevoia de coordonare a industriei de apărare din statele membre ale Uniunii:

Theodor Stolojan: Intensificarea eforturilor în Parlamentul European la nivelul instituţiilor europene pentru a cere cu fermitate coordonarea industriilor de apărare din statele membre. Astăzi, nici un stat membru nu poate face faţă singur problemelor de capabilităţi militare, de înzestrare armată, de a face faţă la un eventual pericol.

A consemnat corespondentul Radio România Actualităţi, Simona Uţă.

Dan Diaconescu, sigur că PPDD va obţine un scor bun

Dan Diaconescu – preşedinte fondator şi candidat PPDD la alegerile europene, este convins că partidul său va obţine un scor foarte bun pe 25 mai.

Prezent la Brăila, Dan Diaconescu a vorbit despre proiectele PPDD.

"În momentul în care vom deveni primul partid politic al ţării, chiar şi fără să fim la guvernare, credeţi-mă, se vor produce următoarele: propunerile parlamentare făcute de toţi parlamentarii /pe/ care îi avem aici cu noi, de exemplu, mărirea alocaţiilor copiilor de 42 de lei la 200 de lei este un proiect făcut de PPDD. Bănii i-am găsit, banii există într-un cont al Ministerului Finaţelor. Foarte multe am putea face de pe 25 mai. Totul depinde de votul dumneavoastră şi de felul în care dumneavoastră veţi anunţa toţi vecinii să iasă la vot pe 25 mai", a spus Dan Diaconescu.

Declaraţie consemnată de corespondentul RRA, Gina Bahor


 Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
4 Mai 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza