Liviu Dragnea a primit un vot de încredere din partea PSD

Conducerea PSD i-a dat, aseară, un vot de încredere preşedintelui partidului, Liviu Dragnea.

Adăugat: 22 Septembrie 2018
Ultima actualizare:22 Septembrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

La capătul unei reuniuni care a durat mai bine de opt ore, majoritatea liderilor partidului au decis să-l susţină în continuare pe Liviu Dragnea în fruntea PSD.

Niciunul dintre cei care l-au criticat pe acesta şi i-au cerut demisia nu a fost sancţionat

Gabriela Firea, care este una dintre persoanele care au cerut ca Liviu Dragnea să nu mai fie preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, a spus că marele câştig al Comitetului Executiv este acela că problemele au fost discutate, pentru prima oară, într-un mod deschis, sincer şi cu argumente logice.

Gabriela Firea a mai spus că s-a propus excluderea ei din PSD, dar propunerea nu a a fost supusă la vot, pentru că Liviu Dragnea şi premierul Viorica Dăncilă nu au considerat-o oportună. Primarul general al Capitalei a precizat că va continua să muncească pentru a pune în practică, în viitor, proiectele pentru care s-a angajat în faţa bucureştenilor.

"Nu voi renunţa nicio secundă la a mă lupta pentru proiectele Capitalei. Nu sunt proiectele mele personale, ale Gabrielei Firea, este vorba despre viaţa bucureştenilor, şi întotdeauna am pus mai presus de orice interesul cetăţenilor, şi nu doar a celor din Capitală. Am fost un susţinător al tuturor proiectelor de dezvoltare din ţară şi cred că menirea noastră de oameni politici este aceea de a fi devotaţi românilor", a spus Gabriela Firea.

La rândul său, Liviu Dragnea a respins afirmaţia potrivit căreia doar aseară s-a discutat deschis şi a precizat că au mai fost şi alte şedinţe ale Comitetul Executiv în care s-a discutat cu sincer.

Liviu Dragnea a mai respins şi afirmaţia potrivit căreia este vulnerabil şi a arătat că dosarele pe care le are sunt politice şi instrumentate într-un mod total neprofesionist.

Liviu Dragnea a respins şi critica potrivit căreia a deschis prea multe fronturi de luptă.

"Cu Klaus Iohannis, cu SRI-ul, cu DNA-ul, cu Ministerul Public, cu SPP-ul. Atât cât voi mai fi în această funcţie, o să fac tot ce pot pentru a destructura, pentru a zdrobi acest sistem odios care a distrus şi distruge mii de vieţi în România. Nu noi am deschis fronturile, fronturile erau deschise, şi nu numai împotriva noastră, ci împotriva întregii societăţi", a susținut Liviu Dragnea.

Un nou Comitet Executiv Naţional va avea loc după referendumul de luna viitoare, pentru o eventuală remaniere guvernamentală.

Liviu Dragnea a arătat că o condiţie obligatorie ca miniştrii să rămână în cabinetul Dăncilă este să fie buni comunicatori.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
22 Septembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza