Livia Stanciu susţine că votul în cazul Ponta arată că "legea nu este egală pentru toţi cetăţenii"

Preşedinta ICCJ, judecătoarea Livia Stanciu, a afirmat, că votul de ieri, din plenul parlamentului în cazul Ponta, demonstrează "că legea nu este egală pentru toţi cetăţenii României".

Adăugat: 10 Iunie 2015
Ultima actualizare:10 Iunie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Livia Stanciu, preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie
trimite pe mail

Declaraţia preşedintei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost făcută în această dimineaţă, înaintea şedinţei Consiliului Superior al Magistraturii

Şedinţă la CSM. Livia Stanciu despre votul în cazul "Ponta": Se demonstrează că legea nu e egală

La şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii programată miercuri dimineaţă a sosit şi preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu. Referitor la votul de ieri, Livia Stanciu a declarat că, din punctul său de vedere, ceea ce s-a întâmplat în Parlament demonstrează că legea nu este egală pentru toţi cetăţenii României.

- See more at: http://stiri.tvr.ro/sedinta-la-csm--livia-stanciu-despre-votul-in-cazul-ponta--se-demonstreaza-ca-legea-nu-e-egala_61490.html#sthash.MuJkYRzV.dpuf

"Ceea ce s-a întâmplat ieri în Parlament demonstrează că legea nu este egală pentru toţi cetăţenii României", a declarat preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, judecătoarea Livia Stanciu, înainte de a intra la şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii.

Printre punctele de pe agenda plenului CSM de azi se găseşte şi raportul Inspecţiei Judiciare cu privire la sesizarea privind posibila implicare a Serviciului Român de Informaţii în cursul actului de justiţie, după ce o oficialitate din SRI s-a referit la instanţe ca la un "câmp tactic" al Serviciului.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
10 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza