LIVE VIDEO Parlamentarii decid asupra referendumului

Comisiile juridice din Camera Deputaţilor şi Senat au dat deja un aviz favorabil scrisorii preşedintelui României privind organizarea unui referendum pe tema continuării luptei împotriva corupţiei.

Adăugat: 13 Februarie 2017
Ultima actualizare:13 Februarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE Senatorii şi deputaţii s-au reunit  la ora 15,00 în şedinţă comună pentru a se pronunţa în privinţa solicitării preşedintelui României referitoare la organizarea unui referendum privind continuarea luptei împotriva corupţiei.

politicaromaneasca.ro transmite LIVE VIDEO şedinţa comună a Parlamentului, în prima pagină a site-ului, playerul video.

Comisiile juridice din Camera Deputaţilor şi Senat au dat deja un aviz favorabil scrisorii preşedintelui României.

Tot în şedinţa plenului reunit de astăzi se va discuta şi scrisoarea şefului statului prin care solicită aprobare pentru continuarea misiunii Armatei României în cadrul coaliţiei internaţionale împotriva grupării teroriste Stat Islamic.

Birourile permanente ale Parlamentului s-au reunit de la ora 12:00 pentru a stabili şedinţa plenului reunit, în care se va supune votului avizul consultativ pentru referendumul pe justiţie solicitat de preşedintele Klaus Iohannis.

Astăzi expiră termenul de 20 de zile prevăzut de lege pentru acordarea acestui aviz, iar dacă scrisoarea şefului statului nu este introdusă pe ordinea de zi a şedinţei de plen, acesta poate iniţia demersurile pentru consultarea populară şi fără punctul de vedere al Parlamentului.

Săptămâna trecută, Comisiile juridice ale celor două camere au dat aviz favorabil acestei solicitări a preşedintelui, precizează redactorul RRA Alina Stănuţă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
13 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza