LIVE VIDEO Dezbateri în Camera Deputaţilor

Camera Deputaţilor dezbate, astăzi, în procedură de urgenţă, un proiect de lege privind înzestrarea Armatei cu unul dintre cele mai avansate sisteme de lansatoare rachete din lume, HIMARS.

Adăugat: 21 Februarie 2018
Ultima actualizare:21 Februarie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Este un sistem sol-sol cu rază lungă de acţiune, iar programul va contribui la modernizarea forţelor armate şi la îndeplinirea angajamentelor asumate în cadrul Alianţei Nord-Atlantice, a spus la RRA, ministrul Apărării, Mihai Fifor. 

"Sistemele de rachetă HIMARS nu fac altceva decât să întărească capacitatea României de descurajare la Marea Neagră într-o zonă care este, din păcate, din ce în ce mai complicată, având în vedere militarizarea tot mai accentuată a Peninsulei Crimeea. Alături de sistemele Patriot, pe care deja am început să le achiziţionăm, credem că ne-am întărit foarte mult în zona aceasta de apărare, pe care România trebuia să o atingă", a spus Mihai Fifor. 

Tot astăzi, deputaţii se vor pronunţa prin vot asupra moţiunii simple la adresa ministrului muncii, Lia Olguţa Vasilescu, iniţiată de PNL.

Dezbaterea moţiunii a avut loc luni, când liberarii au susţinut că prin aplicarea Legii salarizării unitare şi prin transferul contribuţiilor sociale la angajat s-au redus veniturile pentru multe categorii de salariaţi.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
21 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza