LIVE VIDEO Deputaţii decid asupra cererii de urmărire penală a Rovanei Plumb

Deputaţii se pronunţă prin vot în privinţa solicitării DNA de începere a urmăririi penale în cazul ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Adăugat: 17 Octombrie 2017
Ultima actualizare:17 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Rovana Plumb îşi susţine cauza în Parlament
trimite pe mail

Deputaţii vor lua astăzi o decizie în privinţa solicitării DNA de începere a urmăririi penale în cazul ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, acuzată în dosarul Belina de complicitate la abuz în serviciu în perioada când era ministru al Mediului.

politicaromaneasca.ro transmite LIVE VIDEO dezbaterile şi votul din Parlament, în prima pagină a site-ului.

Amintim că, ieri, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a respins cererea procurorilor în acest caz. După audierile din comisie, Rovana Plumb a declarat că în dosar nu există niciun argument pentru acuzaţiile formulate de DNA.  

"Niciodată nu am încălcat legea. În toată activitatea de minsitru pe care am desfăşurat-o am tratat cu maximă responsabilitate şi am acţionat cu bună credinţă. Niciodată nu am avut cu vreo persoană vreo înţelegere ilicită sau nu am ajutat sau am sprijinit în premise nelegale vreo persoană", a spus Rovana Plumb.  

Reprezentanţii PNL din Comisia juridică au declarat că susţin cererea DNA şi că justiţia trebuie să hotărască în cazul Rovanei Plumb.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
17 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza