Liderul PSD, dezamăgit de atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis

Marcel Ciolacu consideră că președintele României rămâne în agenda politică a unui singur partid, PNL.

Adăugat: 22 Octombrie 2020
Ultima actualizare:22 Octombrie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu susţine că se aştepta ca preşedintele României, Klaus Iohannis, să convoace toate forţele politice la discuţii privind criza medicală provocată de noul tip de coronavirus.

Marcel Ciolacu: Îmi pare rău că domnul preşedinte rămâne în acest regim politic şi într-o agendă politică a unui singur partid, a Partidului Naţional Liberal. În continuare eu sunt un om de bună credinţă şi sper că până la urmă preşedintele României să îmbrace haina constituţională de preşedinte.

Liderul social-democrat mai spune că preşedintele României nu a propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei.

Într-o postare pe Facebook, preşedintele PSD scrie că actuala guvernare se gândeşte doar la alegeri, în timp ce în România sunt aproape 5.000 de noi cazuri de COVID-19, şcolile sunt închise şi sute de mii de locuri de muncă pierdute.

PSD are soluţii şi oameni pregătiţi pentru a recăpăta controlul asupra pandemiei, mai afirmă preşedintele social-democrat, Marcel Ciolacu.

Preşedintele României Klaus Iohannis a declarat că alegerile parlamentare sunt esenţiale pentru că reprezintă singura opţiune democratică ce va permite un legislativ reprezentativ care să gestioneze actuala criză sanitară. În opinia sa, scrutinul nu trebuie amânat pentru ca un partid sau altul să fie mai bine pregătit.

Şeful statului a mai precizat că ar fi catastrofal pentru România, într-o perioadă foarte grea, să nu aibă Parlament funcţional.

Klaus Iohannis mai spune că actuala majoritate parlamentară este ilegitimă şi nu mai reflectă voiţa reală a românilor.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
22 Octombrie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza