Liderii USL Ponta şi Antonescu promit că "România se va schimba în bine"

Co-preşedinţii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, s-au aflat, la sfârşitul acestei săptămâni, în turneu electoral în judeţele Mureş, Hunedoara, Cluj şi Sibiu, pentru a susţine candidaţii Uniunii la alegerile locale.

Adăugat: 21 Mai 2012
Ultima actualizare:21 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Aflat în vizită electorală, la Cluj-Napoca, Victor Ponta spunea că este nevoie de o schimbare, iar candidatul USL, Marius Nicoară, este soluţia pentru dezvoltarea oraşului.

Victor Ponta  a mai spus că USL va caştiga alegerile locale 2012 în Ardeal .

"Proiectele importante pentru Transilvania, da, le vom continua, dar nu ducând banii la partid, cum facea PDL-ul.(...)România se va schimba în bine. Doar Clujul nu are cum să o ia înapoi, pe vremurile domnului Boc, şi sunt convins că Marius Nicoară va câştiga în primul rând şi va face pentru municipiul Cluj lucrurile bune pe care le-a făcut pentru judeţ, atunci când conducea judeţul. Mă uit cu toată deschiderea şi cu toată inima la municipiul Cluj, şi la judeţul Cluj, şi, repet, sunt convins că nici clujenii nu mai vor să se întoarcă înapoi, în timp, ci vor să meargă înainte, cu toată ţara. Ar fi un lucru rău pentru municipiu şi pentru judeţ" a spus Ponta.   

Victor  Ponta a mai spus că este convins ca USL-ul va câştiga şi alegerile locale în Bucureşti, Capitala fiind considerată şi ea în ultimii ani, fief-ul PDL.

"Cred ca anul acesta vom avea un rezultat al votului fără precedent în ultimii 20 de ani, în Bucureşti. (...) O majoritate, probabil de două treimi, pentru un primar susţinut de USL. (..) O să avem pentru prima dată, primarul, Consiliul General, Guvernul de aceeaşi parte, ceea ce este bine pentru Bucureşti", a explicat liderul USL.

Protocol USL -Uniunea Democrată Tătară

USL şi Uniunea Democrată Tătară au încheiat, la nivelul judeţului Constanţa, un protocol electoral de susţinere a candidaţilor USL la alegerile locale din 10 iunie.

Cei peste 4.500 de membri ai comunităţii tătare spun că au convingerea că numai candidaţii USL sunt cei care înţeleg cel mai bine nevoile cetăţenilor şi, în special, cele ale comunităţii tătare.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
21 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza