Liderii PSD s-au reunit în ședința Biorului Permanent Național

PSD s-a reunit în şedinţa Biroului Permanent Naţional, în care analizează rezultatul obţinut la alegerile europarlamentare şi măsurile care urmează să fie luate după condamnarea lui Liviu Dragnea.

Adăugat: 28 Mai 2019
Ultima actualizare:28 Mai 2019

Politica Romaneasca
Foto: Lideri PSD. Sursa: psd.ro
trimite pe mail

Social-democraţii astăzi trebuie să ia o serie de decizii pentru perioada imediat următoare.

În primul rând trebuie să stabilească propunerile pentru cele trei ministere: Justiţie, Fonduri Europene şi Românii de Pretutindeni, pe care trebuie să le transmită la Palatul Cotroceni, în condiţiile în care perioada de interimat expiră săptămâna viitoare.

De asemenea social-democraţii trebuie să decidă şi propunerea pentru conducerea Camerei Deputaţilor.

Chiar înainte de Biroul Permanent Naţional, care a început în urmă cu o oră, mesajele social-democraţilor nu au întârziat să apară.

Victor Negrescu a transmis că PSD trebuie să iasă din izolare, în timp ce secretarul general al partidului Codrin Ştefănescu a făcut apel la unitate în rândul social-democraţilor.

Sunt voci în PSD, cum ar fi liderul filialei Vaslui, Dumitru Buzatu, care spun că vor propune în Comitetul Executiv Naţional ipoteza alegerilor anticipate.

De asemenea, social-democraţii ar urma să decidă astăzi cine va face parte din echipa de conducere a PSD.

Potrivit unor surse politice, secretarul general Codrin Ştefănescu ar putea să îşi piardă susţinerea şi în locul lui să vină Marcel Ciolacu.

La momentul în care Viorica Dăncilă va prelua oficial conducerea interimară a PSD în Comitetul Executiv Naţional, programat la ora 18:00, este posibil ca Paul Stănescu să preia funcţia de preşedinte executiv. Rămâne de văzut care vor fi deciziile luate de social-democraţi.Autor:
Cătălin Purcaru
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Mai 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza