Lideri ai partidelor politice s-au întâlnit cu susţinătorii în teritoriu

Liderii mai multor partide politice s-au aflat ieri în teritoriu, pentru a se întâlni cu susţinătorii.

Adăugat: 21 Aprilie 2019
Ultima actualizare:21 Aprilie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD. Sursa: facebook.com/liviudragnea.ro
trimite pe mail

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă au fost la Iaşi, unde a fost aleasă noua conducere a organizaţiei judeţene.

Cu acest prilej, liderul PSD, a anunţat că Guvernul va acorda subvenţii pentru încălzirea serelor pe timpul iernii, astfel încât producătorii români de legume să acopere consumul de pe piaţa internă.

Discursurile ţinute în sala Teatrului "Luceafărul" din Iaşi au fost urmărite de afară, pe un ecran gigant, atât de susţinători, cât şi de către protestatari, care au huiduit şi au scandat lozinci împotriva lui Liviu Dragnea şi a PSD.

Printre contestatari s-au aflat şi membrii organizaţiilor civice care cer construirea de autostrăzi în zona Moldovei. Liviu Dragnea a explicat de ce nu s-a făcut, până acum, nimic în acest sens:

Liviu DragneaÎn sfârşit, cei de la Mediu au cedat şi au fost de acord să se scoată la finanţare, ca instituţie, şi podul, podul peste Prut. Doar pentru asta întârziem. De luni de zile se tot întârzia, pentru că acolo unde trebuia să fie piciorul de pod au stabilit ei că este un loc de liniştire a peştilor. Adică, să nu credeţi că în instituţiile respective, în ministere, în campanii toţi oamenii vor să pună umărul să se întâmple. Bani avem, dorinţă avem, putinţă avem şi avem două blocaje. Unul, cel generat de aceşti funcţionari - /pe/ care încet, încet Răzvan, se pare că reuşesc să-i urnească; şi al doilea blocaj, de la companiile străine care lucrează.

Reprezentanţii Partidului Naţional Liberal au fost, în schimb, la Alexandria, unde a avut loc un miting în cadrul căruia au fost prezentaţi candidaţii formaţiunii la alegerile europarlamentare de luna viitoare.

Ludovic Orban, preşedinte PNL: În fiecare zi, de acum până în 26 mai, trebuie să fim la casa fiecărui român, în toate localităţile. Trebuie să vorbim cu oamenii, să le spunem adevărul, să le spunem că au cu adevărat şansa de a trăi bine, de a avea demnitate, prosperitate, de a fi respectaţi de instituţii publice.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
21 Aprilie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza