Liberalii vor ieșirea Moldovei din izolare şi sărăcie

PNL organizează un miting electoral la Iași, care se doreşte a fi un semnal pentru ieşirea din izolare şi sărăcie a zonei Moldova.

Adăugat: 3 Decembrie 2016
Ultima actualizare:3 Decembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Eugen Țapu Nazare, candidat PNL
trimite pe mail

Liberalii nemţeni vor fi prezenţi, astăzi, în Piaţa Unirii, din Iaşi, unde toate filialele PNL din judeţele de nord-est vor organiza un mitig electoral.

Manifestarea se doreşte a fi un semnal pentru ieşirea din izolare şi sărăcie, în care se află, astăzi, judeţele din această parte a ţării, afirmă liberalul Eugen Ţapu-Nazare.

"Nu întâmplător am ales Piaţa Unirii, pentru că mai sunt doar doi ani până la centenarul Marii Uniri şi nu vrem ca Moldova să mai însemne o altfel de Românie, pentru că, acum, ne place sau nu, asta înseamăn Moldova: salarii mici, şomaj ridicat, cei mai mulţi moldoveni, dintre români, plecaţi peste hotare", a spus Eugen Ţapu-Nazare.

Eugen Ţapu-Nazare este candiadat PNL pentru un nou mandat la Senat, în Neamţ.

Tomac: Obiectivul nostru de ţară este unirea României cu Republica Moldova

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, candidează pe listele PMP pentru un nou mandat de deputat în Bucureşti.

Aflat în turneu electoral la Sibiu, el a amintit unul dintre obiectivele prioritare pentru formaţiuna sa.

"Obiectivul nostru de ţară este unirea României cu Republica Moldova. Vom lupta pentru acest obiectiv, pentru că este un obiectiv care ţine de interes românilor şi nimeni nu ne poate spune că nu se poate, că deranjăm, că este un obectiv nerealist. Există cadru juridic internaţional, care ne permite să discutăm deschis despre acestă problemă", a spus Eugen Tomac.

PSD vizează reducerea şomajului în rândul tinerilor

Preşedintele Tineretului Social Democrat, Gabriel Petrea, afirmă că programul de guvernare al PSD vizează reducerea şomajului în rândul tinerilor.

El mai susţine că programul de guvernare, realizat de partidul din care face parte, oferă oportunităţi de dezvoltare tinerilor.

"Dacă la alegerile locale avem cea mai mare echipă de tineri aleşi locali, din România, la alegerile parlamentare sunt aproape sigur că vom avea cei mai mulţi tineri deputaţi şi senatori din România. Şi meritul ăsta se datorează echipei de conducerea Partidului Social Democrat şi domnului preşedinte Dragnea. În al doilea rând, eu cât am fost preşedinte la Uniunea Naţională a Tuturor Studenţilor din România, nu a venit nimeni să ne ofere atâtea lucruri pentru studenţi", a susținut Gabriel Petrea.

Gabriel Petrea deschide lista PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor.

Vosganian: În guvernarea Tăriceanu toate promisiunile au fost îndeplinite

Candidatul ALDE pentru Camera Deputaţilor, în Iaşi, Varujan Vosganian, aminteşte alegătorilor că în guvernarea Tăriceanu toate promisiunile au fost îndeplinite.

"În acea guvernare s-au întâmplat lucruri care ar trebui să se repete în România de astăzi: ar trebui să stimulăm capitalul românesc. Trebuie să vă spun că, în 2008, România a avut cea mai mare rată a investiţiilor din întreaga sa istorie - 32% din Produsul Intern Brut. Acea guvernare a fost una în care toate promisiunile au fost îndeplinite şi dublarea salariilor şi pensiilor s-a făcut fără deficit la bugetul de pensii şi cu cea mai mică datorile publică din Uniunea Europeană", a spus Varujan Vosganian.

Familia tânără şi creşterea copilului,  priorităţile lui Korodi Attila

Deputatul UDMR, Korod Attila candidează pentru un nou mandat în judeţul Harghita.

După cum transmite corespondentul Radio România Actualităţi, Angela Bârsan, familia tânără şi creşterea copilului sunt priorităţi ale deputatului Korodi Attila.

"Propunem un sistem de /.../ prin care, în faza prenatală şi postnatală, familia, mama şi copilul să aibă o asistenţă din partea unei reţele de asistenţi medicali care vizitează săptămânal, care oferă soluţii, atât în momentul apariţiilor unor boli, dar şi în momentul în care anumite situaţii trebuie rezolvate, educarea comportamentului familiei tinere şi cum să creştem copilul", a susținut Korodi Attila.

Violeta Nanu: Sunt şane mari să putem să fim glasul celo care tac

Alianţa Noastră România este o formaţiune nouă, aflată la prima întâlnire cu electoratul, iar Violeta Nanu ocupă locul doi pe lista de candidaţi pentru Camera Deptuaţilor, Galaţi.

"În echipa pe care o avem pentru Camera Deputaţilor şi pentru Senat, noi ne propunem ca, dacă vom obţine votul gălăţenilor, şi convingem că avem o platformă politică, de dreapta şi românească, în adevăratul sens al cuvântului, nu doar vorbe în vânt, sunt şane mari să putem să fim glasul celo care tac în momentul de faţă, celor care sunt plictisiţi de ceea văd că se întâmplă în Parlament, a celor care sunt dezamăgiţi de ceera ce s-a întâmplat în politica românească în ultimii 25 de ani", a susținut Violeta Nanu.

Agenda candidaților

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, participă la două mitinguri electorale, organizate la Caraş Severin şi Hunedoara.

Liderul Alianţa Noastră România, Marian Munteanu, se întâlneşte, începând cu ora 14:00, cu presa, cu membrii şi simpatizanţii formaţiunii dn Botoşani, cărora le va prezenta programul politic al ANR.
 Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Decembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza