Liberalii solicită coaliției PSD-ALDE să ia măsuri pentru ca niciun salariu să nu scadă

Senatorul liberal, Alina Gorghiu, atrage atenția că numeroşi angajaţi atât din sistemul public, cât şi din cel privat au primit salarii mai mici decât cele pe care le-au încasat în decembrie.

Adăugat: 2 Februarie 2018
Ultima actualizare:2 Februarie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liberalii solicită PSD-ALDE să ia măsuri urgente astfel încît niciun salariu să nu scadă.

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a atras, astăzi, atenţia că, deja, numeroşi angajaţi atât din sistemul public, cât şi din cel privat au primit salarii mai mici decât cele pe care le-au încasat în decembrie, în ciuda asigurărilor date de guvernanţi:

"Toţi de la PSD spuneau, atunci, că îşi dau demisia, dacă această revoluţie fiscală va duce la scăderea salariilor. Aştept în bloc demisia celor care şi-au asumat această revoluţie fiscală, conducerii PSD, pentru că, astăzi, mii de salarii, zeci de mii de salarii, scad. Am auzit o declaraţie asumată a doamnei Vasilescu, ministru muncii, că o serie de bugetari vor avea salarii scăzute între 10 si 40 de procente. De la Teodorovici am următoarea solicitare: Vreau să văd transparenţă în lămurirea acestei probleme, vreau să vă un raport în care să se spună populaţiei - Scad salariile pentru un număr de... avem grijă să reparăm această problemă în termen de... vedem cu facem să fie bine", a spus Gorghiu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
2 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza