Liberalii şi-au depus lista de candidaţi la alegerile europarlamentare

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a fost prezent, luni, la Biroul Electoral Central, cu ocazia depunerii listei candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Adăugat: 24 Martie 2014
Ultima actualizare:24 Martie 2014

Politica Romaneasca
Foto: crin Antonescu, preşedintele PNL
trimite pe mail

Liderul PNL a declarat, cu această ocazie, că liberalii au strâns aproximativ 1.200.000 de semnături de susţinere a candidaţilor la alegerile europarlamentare.

El şi-a exprimat dorinţa ca în timpul campaniei electorale să aibă loc o confruntare între valorile politice ale partidelor aflate in competiţie şi să nu existe atacuri la persoana care nu folosesc nimănui. 

Întrebat de jurnalişti ce mesaj doreşte să transmită cu prilejul depunerii listei de candidaturi la Biroul Electoral Central, Antonescu a răspuns:

"Depunem aceste candidaturi cu speranţa unei reprezentări demne în Europa şi cu convingerea că propunem oameni - vorbesc de cei care au mai avut un mandat - care şi-au făcut datoriape deplin".

Preşedintele PNL a mai susţinut că ar dori ca această campanie să fie concetrează pe teme europene.

"Vrem o campanie concentrată pe teme europene", a spus Crin Antonescu.

Alături de liderul PNL, au mai participat la depunerea dosarelor de candidaţi şi secretarul general al PNL Rareş Mănescu, coordonatorul campaniei liberalilor Marian Petrache, precum şi candidaţii la alegerile pentru Parlamentul European.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Andrei Şerban
Adăugat:
24 Martie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza