Liberalii, optimişti că Mihai Răzvan Ungureanu va fi votat de Parlament

Liberalii susţin că nu vor fi probleme cu mobilizarea parlamentarilor partidului care vor vota în favoarea propunerii şefului statului ca Mihai Răzvan Ungureanu să devină şef la SIE.

Adăugat: 29 Iunie 2015
Ultima actualizare:29 Iunie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, liderul deputaţilor PNL
trimite pe mail

Liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban, a afirmat astăzi la finalul unei şedinţe a conducerii formaţiunii că există un echilibru de voturi între PNL, UDMR şi UNPR, pe de o parte, care au anunţat că sprijină propunerea preşedintelui Iohannis, şi PSD, PC şi PLR, pe de altă parte. 

"Astăzi, după şedinţa de grup, vom avea situaţia exactă. Absenţi nu vor fi, după părerea mea, decât absenţi care într-adevăr au motive obiective ca să nu poată să vină. Capacitatea de a obţine majoritatea stă în puterea noastră de a-i convinge pe parlamentarii neafiliaţi, pe parlamentarii din grupul minorităţilor şi pe parlamentarii din grupul democrat popular", a spus liderul PNL.

Social-democraţii nu sunt de acord cu această nominalizare pe care o consideră ilegală.

Pe 24 iunie, preşedintelui României, Klaus Iohannis, l-a propus pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe, se menţiona în comunicatul Administraţiei prezidenţiale.
 Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
29 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza